Cepro, restaureren volgens de regels van de kunst.

Meer dan 5000 jaar na het eerste gebruik, is kalk vandaag de dag één van de meest gerespecteerde en technologisch geavanceerde bouw- en restauratiematerialen.

De formulering van CEPRO kalkmortels is gebaseerd op diepgaande historische analyse en verregaand onderzoek van archiefdocumenten en oude geschriften.

Cepro zet de oorspronkelijke formulaties van kalkmortels in ere voort, met respect voor de geschiedenis, kunst, cultuur, architectuur en omgeving.

Logo CeproWaarom voor Cepro kiezen?

Waarom voor Cepro kiezen?

CEPRO producten zijn specifiek voor de restauratiewereld ontwikkeld:
• bijzonder dampdoorlatend,
• vrij van wateroplosbare zouten,
• vrij van cement of klinker,
• hoge aanhechting,
• lage elasticiteitsmodulus
• mechanische eigenschappen vergelijkbaar met de oorspronkelijke materialen.

Bij de ontwikkeling werd tevens gestreefd naar een optimale verwerkbaarheid voor een maximaal rendement.

Precies daarom worden de CEPRO producten bijzonder gewaardeerd door architecten, kunsthistorici, restaurateurs, aannemers en opdrachtgevers.

De CEPRO producten beantwoorden aan de Europese norm UNI EN 459, die de vereiste eigenschappen en testmethoden van kalk als bouwmateriaal vastlegt.
Cepro gebruikt voor zijn producten op basis van natuurlijk hydraulische kalk, het type NHL 3.5 Z, conform de norm EN 459-1.
Cepro producten bevatten geen sporen van cement of klinker.
De CE markering en het ISO 9001 kwaliteitscertificaat zijn bijkomende garanties van de uitmuntende CEPRO kwaliteit.

Kortom, Cepro is het beste waarop u kunt vertrouwen voor de restauratie, het behoud van monumenten en waardevolle gebouwen, maar ook voor renovatie en ecologisch bouwen.

RSS feed PecInternational NV - Anthonis de Jonghestraat 6A, 9100 Nieuwkerken-Waas, BelgiŽ - Tel: 03 776 84 39 - BTW: BE 0444 143 204 - info@pecinternational.com