Volteco, it's a waterproof life

Volteco werd opgericht in 1976 in Treviso en is na meer dan 40 jaar van continue ontwikkeling, uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de wereld van waterdichting en vochtbestrijding.

De opgebouwde ervaring en know-how vertaalt zich in een uitgebreid pakket van hoogkwalitatieve oplossingen, ontwikkeld voor waterdichting en waterbeheersing, zowel bovengronds als ondergronds.

Volteco biedt gepersonaliseerde oplossingen aan voor uw projecten, met technische ondersteuning van ontwerpfase tot uitvoering.

Volteco biedt een compleet gamma economische oplossingen aan en beantwoordt hiermee aan de behoeften van bouwprofessionals op het gebied van comfort, veiligheid en duurzaamheid.

De voorgestelde ingrepen zijn efficiënt en duurzaam; ze vermijden aftakeling van gebouwen, rehabiliteren bestaande ruimtes en behouden de waarde van het gebouw op lange termijn.

RSS feed PecInternational NV - Anthonis de Jonghestraat 6A, 9100 Nieuwkerken-Waas, BelgiŽ - Tel: 03 776 84 39 - BTW: BE 0444 143 204 - info@pecinternational.com